На острові Джава канібали з’їли .Net-програміста

Proffesor 2.1 Published: 03.07.2013 17:42 Category:

Нечуваний та дикий акт канібалізму трапився нещодавно в Індонезії. Як повідомляє місцева поліція острова Джава(Java), представники племені Матуду в такий спосіб розправились із емігрантом Аланом Даблом.
Одна із версій, яку розглядають правоохоронці – професійна діяльність Алана. Як відомо Дабл був представником небезпечної професії програміста і затятим прихильником програмного забезпечення компанії Microsoft. У пошуках гострих відчуттів він відправився в цю далеку країну і став першим програмістом на платформі .Net в Індонезії.

Правдоподібність цієї версії підтвердив вождь впливової організації на острові “Dead Lock” Уче Вуку:

- Назва нашого острову говорить сам за себе. Зрозуміло, що тут завжди програмували тільки на Java. Зараз це приносить більші прибутки ніж нелегальний експорт кокосів та слимаків. Тому мені не дивно, що в такий спосіб покінчили з цим нахабою, який зазіхнув на нашу вотчину. З’їсти представника ворожого племені, або ворожої парадигми це давня традиція в наших краях. Вважається що це приносить успіх.

Наразі, компанії Oracle(яка займається мовою Java – ред.) та Microsoft ніяк не прокоментували інцидент на острові.

Поки триває слідство Міністерство закордонних справ України просить утриматись громадян, які працюють у сфері IT та студентів технічних ВУЗів від еміграції в південно-східну Азію.

Гаврило Принцип, спеціально для сайту Репортажист.