Мер Київа відмовляється від прибирання снігу

кличко сніг снег Мер Києва продовжує дотримуватися думки, що кожен має прибирати за собою. В його словах іноді трапляється логіка, але не завжди, іноді не логіка, іноді не в словах, іноді не в його, іноді трапляється але не логіка. На думку очільника столиці немає сенсу зараз щось робити зі снігом. "Ось побачите за 3-4 місяці його вже не буде… якби інші проблеми ми могли вирішити тільки почекавши".


кличко одеська траса Як відомо, днями Києвом пронеслося те що називають вхурделило.

За словами ДСНС України "Здивування. Приблизно таку емоцію ми відчуваємо кожного разу, коли ви питаєте що ми збираємося робити зі снігом найближчим часом. Наразі у світі календарна зима, і це не дивно, що в цей час в Україні починає сніжити. Однак це не привід здіймати паніку, адже для #ДСНСсніг зимою це не дивина і не надзвичайна ситуація. Наші підрозділи працюють у штатному режимі та за потреби готові завжди прийти на допомогу комунальним службам і фахівцям обленерго. Ми не є розпорядниками інформації у питаннях утворення заторів, нерозчищених доріг та їх перекриття, а також обірваних ліній електропередач. Вся актуальна інформація про залучення підрозділів Служби завжди на нашому сайті та на офіційній сторінці у фейсбук. Також ми залюбки ділимося з нашими читачами посиланнями на метеорологічні попередження і погодні умови, які оперативно публікуються Український гідрометцентр у відповідних розділах. Ми не можемо прокоментувати для вас усі циклони, які насуваються чи не щодня на Україну, але можемо запевнити — якщо вони з'являться, то наші рятувальники готові до виконання завдань за призначенням у будь-яку пору року.

Такої ж думки дотримується й мер. Чому він, чому не баба Параска, доречі де вона. Який сніг? Це що єдине чим повинен мер займатися. В нас ще електричка без патенту катається може. А може й з патентом на заступника мера… Як же інші справи - а ви оце зі своїм H2O в одному з агрегатних станів. Що якщо полярне сяйво буде - теж мер винен?

Просто жах як ведуть себе мешканці міста. А ще називають себе культурними людьми. Фу та жах.

 

… а сніг чистять хто як може. А може це сніг нас чистить?